RUIM - Talentontwikkeling uitdaging Ún rust
RUIM - Ervaring Samen succes
Home  |  Over R U I M  |  Sitemap  |  Contact
 

Coaching

 

Coachen
De mallemolen even stoppen
Soms word je zo in beslag genomen door het dagelijks leven, dat je bijna vergeet dat je er zelf ook nog bent. Voor je ’t weet is er weer een week voorbij. En ineens kun je jezelf afvragen, ‘waar ben ik eigenlijk mee bezig’ of ‘ik ben in een positie beland die ik eigenlijk helemaal niet wil’ of het gevoel kan aan je knagen dat je helemaal bent afgedreven van wat je écht belangrijk vindt. Wat moet je met deze vragen.

In die gevallen helpt het om een coach in te schakelen. Iemand die onafhankelijk en deskundig is. Iemand voor wie het niet uitmaakt of je links of rechtsom wil. Samen met de coach van R U I M ga je op zoek naar antwoorden op jouw vragen.
Hoe? Door afstand te nemen van de dagelijkse hectiek en even een ander perspectief te kiezen. Door te onderzoeken wat je zelf belangrijk vindt, waar je kracht of juist je belemmering zit. Je bepaalt zelf het doel van de coaching. De coach helpt je bij het vinden van antwoorden door een spiegel voor te houden en soms juist díe vragen te stellen die je liever uit de weg gaat. Je krijgt de gelegenheid om in een aantal gesprekken weer overzicht te krijgen op je loopbaan en/of je persoonlijk leven. Het wordt weer helder waar je staat en waar je naar toe wilt.

 

Personal coaching, wees je eigen leider
Persoonlijk leiderschap geeft richting aan werk en privé, het versterkt jouw positie. Waar ligt jouw focus, en waarom, wat vind je eigenlijk belangrijk, waar loopt je warm voor en wat laat je koud. Leef je voor de ander of voor jezelf? Wat versta jij onder zinvol leven. Persoonlijke vragen, iedereen heeft ze. Gun jezelf de ruimte om hier eens bij stil te staan.

Aandacht, inspiratie, richting
Hoe vaak komt het voor dat er in een gesprek écht aandacht is voor jouw gedachtes of twijfels. Wanneer kun jij in alle vrijheid onderzoeken wat je remt of juist inspireert. In een coachingstraject van gemiddeld 5 gesprekken krijg sta je stil bij jouw eigen verhaal. Je leert om jouw eigen gedachten en gedrag te herkennen, te zien en te begrijpen. En om daar verandering in aan te brengen op jouw manier.

   
           
© 2010 R U I M Training & Coaching • T 06 4231 59 59 • E info@ruimtraining.nlContact • KvK 32128967