RUIM - Talentontwikkeling uitdaging Ún rust
RUIM - Ervaring Samen succes
Home  |  Over R U I M  |  Sitemap  |  Contact
 

Over R U I M

 

R U I M
Samen doen waar je goed in bent!
R U I M gelooft in de kracht van samen. 
Als iedereen zijn talenten kan benutten op de beste manier, dan zal er een golf van energie door de wereld stromen. Immers, mensen zijn succesvol als ze worden gestimuleerd in hun kunnen! Als wij onze kennis en ervaring gul met elkaar delen, dan kunnen er mooie synergieen ontstaan.
Het resultaat van “Samen doen waar je goed in bent” is dat de mensen energiek, gedreven en met plezier tot een groots resultaat komen!

R U I M
Wil bijdragen aan meer begrip tussen mensen
Samen succesvol leven en werken veronderstelt dat mensen voldoende vertrouwen in elkaar hebben. Het vertrouwen groeit wanneer je elkaar beter kent en wanneer je elkaar beter begrijpt. R U I M stelt zich ten doel om bij te dragen aan meer begrip tussen mensen.
De trainingen van R U I M zijn altijd op dit gedachtegoed gebaseerd.

 

R U I M
Knelt niet
Om te kunnen groeien, om van gedrag te leren, is het nodig om speelruimte te hebben. R U I M faciliteert ruimte en tijd.  R U I M houdt je de spiegel voor over wat je doet en draagt alternatieven aan. We geven inzicht en kennis, maar laten je vooral ervaren en ontdekken. Je krijgt de gelegenheid om je eigen gefundeerde keuzes te maken. R U I M begeleidt in dit proces. R U I M gelooft in de kracht van diversiteit, en stimuleert het benutten van verschillen.

   
           
© 2010 R U I M Training & Coaching • T 06 4231 59 59 • E info@ruimtraining.nlContact • KvK 32128967